Információmenedzsment (BSc II) pótZH 2016.12.12. (E245)

ZH típusa: Feleletválasztós teszt, minden esetben egyetlen helyes válasz.

  • Teszkérdések száma: 50 db
  • Rendelkezésre álló idő: 50 perc
  • Megszerezhető maximális pontszám: 50 pont
  • Helyes válaszok pontértéke: 1 pont

Rossz válaszokért nem jár pontlevonás.

Figyelem!

Semmilyen segédeszköz nem használható. A ZH alatt semmilyen más alkalmazás nem megnyitható. Segédeszköz használata vagy a teszten kívüli egyéb alkalmazás megnyitása (a teszt kitöltésének befejezése után is) elégtelen eredményt jelent.

Technikai probléma esetén jelentkezzen a felügyelő oktatónál. Ha a teszt nem adna a válasz megjelölésére alkalmas jelzést, akkor nyomja meg a frissítés gombot! A teszt megírása közben már ne indítsanak sem frissítést, sem egyéb műveletet, mert a tesztkérdések újrarendeződnek a képernyőn, a megjelölt válaszok ettől függetlenül a korábbi pozícióban maradnak, garantálva a teljesen véletlenszerű – és így sokszor helytelen - válaszadást.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az enter gombot se nyomogassák menet közben, mert ezt a rendszer beadásként értelmezi, és értékeli az addigi válaszokat, a teszt folytatására pedig nincs már lehetőség. Kitöltéshez az egeret használják, ne könyököljenek a klaviatúrára, stb.

A ZH a terem elhagyásáig tart. Aki befejezte a tesztírást és megkapta az eredményt, az el kell hagyja a termet! Kérjük a ZH eredménnyel kapcsolatos pozitív és/vagy negatív érzelmeikkel ne zavarják a többi hallgató munkáját.

A ZH sor a megfelelő időpontokban kizárólag a kijelölt egyetemi géptermekből az alábbi linkekre kattintva érhető el:

http://sirius.uni-corvinus.hu/root/oktatas/test.nsf/login?open&id=ZSZO-77VBTL

A két ZH-ból összesen legalább 24 pont (24 helyes válasz, 48%) elérése szükséges az elégtelentől különböző jegy eléréséhez.

 

This entry was posted in Magyar Hírek. Bookmark the permalink.